Svi ćemo se složiti da je španska sapunica Esmeralda obilježila jedan dio našeg života. To je bila jedna od prvih španskih serija koje su se pojavile na našim prostorima , i ne postoji kuća u kojoj se ona nije gledala. U današnjem članku vam otkrivamo izgled glavnog lika iz serije “Esmeralda”.

 

 

Devedesetih godina Srbija i njeni susedni regioni bili su opčinjeni latinoameričkim sapunicama. Među najpopularnijim su bile “Kasandra”, “Ljovisna”, “Rozalinda” i “Esmeralda”, nazvane po glavnim ženskim likovima. Ove glumice osvojile su svoju publiku, uključujući i harizmatičnu Leticiju Kalderderon, koja je stekla slavu ulogom glavne uloge u “Esmeraldi”. Mnogi gledaoci su svaki dan sa nestrpljenjem iščekivai sljedeću epizodu, čekajući da vide šta će biti sa slepom devojčicom koju je u šumi odgajila starica, koja ju je zamenila za sopstvenog sina.

 

 

 

Tragičnu sudbinu Esmeralde duboko su osetili mnogi, koji su saosećali sa njenom pričom i obožavali njen lik. U emisiji je supruga bogatog biznismena rodila delikatnu devojčicu za koju su svi sumnjali da će preživeti. U želji da ispuni muževljevu želju za sinom, donijela je odluku da svoju kćerku zamijeni novorođenim zdravim dječakom po imenu José Armando, čija je majka nažalost preminula na porođaju. Na kraju je ljubav jednog prema drugom procvjetala i postali su jedan od najomiljenijih televizijskih parova, čija je ljubavna priča odjeknula kod mnogih gledalaca. Prošlo je više od 20 godina od emitovanja emotivne meksičke telenovele, ostavljajući mnoge znatiželjne o tome šta Esmeralda, koju glumi Leticia Calderon, radi danas i kako izgleda. Sada sa 55 godina, Calderon, koja je svoju karijeru započela kao mlada, nastavlja da bude aktivna u glumačkoj industriji i glumila je u nekoliko telenovela. Iako se njen izgled promijenio, mnogi je i dalje smatraju nevjerovatno lijepom, šarmantnom i harizmatičnom.

 

 

Na platformi društvenih mreža “Instagram” često sa svojim pratiocima deli uvid u svoj svakodnevni život. Vrijedi napomenuti da je Calderon ranije bio u braku sa Markom Lopezom 1997. godine, ali su se razveli dvije godine kasnije. Kasnije se ponovo udala za advokata Huana Koljadu, s kojim dijeli dva sina, Luciana i Carlosa. Nažalost, i ovaj brak je okončan zakonskom rastavom. Štaviše, važno je napomenuti da je rodonačelnik njenog potomstva nekoliko godina kasnije bio u zatvoru zbog umiješanosti u organizirani kriminal.

Preporučeno