Rijaliti muzičko takmičenje Zvezde Granda su i dalje prva najgledanija emisija koja se emituje subotom u 21 sat, a retko koja osoba ima da ne prati ovo takmičenje. Sada su Zvezde Granda u trendu, kako imamo novu članicu žirija, a to je pevačica Ceca Ražnatović, koja je kao što i sami znate zamenila je Jelenu Karleušu. Odmah su svi mislili kako nema šasne da bude bolja od Karleuše, ali je Ceca smao nekoliko puta u emisiji pokzala da je ona ipak stvorena za male ekrane, u bilo kojem obliku i formatu emisije.

Tako je među takmičarkama koje će se ove sezone predstaviti u “Zvezdama Granda” je i Dajana Milosavljević koja se takmičila i u Pinkovim Zvezdama, kada je Ceca Ražnatović bila isto jedan od članova žirija, ali i pokojna Marina Tucaković. Sada se desio jedan spetakl, a radi se o tome da je jedna učesnica zaprošena na bini u studiju. Pre nekoliko godina je Dajanu, tada u Pinkovim Zvezdama, zaprosuo sadanjši suprug kolega Nemanja Semlekan.

“Uskoro!”, poručila je Dajana uz sliku sa snimanja emisije u “Grandu”. Ono što je interesatno jeste da je Ceca Ražnatović bila u žiriju te sezone u Pinkovim Zvezdama, upravo kada je Dajanu Nemanja zaprosio, a Ceca je ove sezone u Zvezdama Granda u žiriju. Također, ono što treba spomenuti jeste da pored Dajane u Zvezdama Granda se ove godine takmiči i Nemanja, koji se pre više godina takmičio u pomenutom takmičarskom programu Zvezde Granda.

Podsetimo, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je neko ko je najpoznatiji na našim prostorima, a najveću popularnost je stekla još dok je bio živ njen suprug Željko Ražnatović Arkan koji je bio jedan od najpoznatijih kriminalaca u bivšoj Jugoslaviji. Svetlana Ceca je također neko ko je od ove sezone nalaze žiriju Zvezda Granda, i koja svaki put uspio da zaseni sve u emisiji.

Preporučeno