Porodica Ražnatović je protekli nekoliko mjeseci glavna tema u medijima. Dok se Veljko Ražnatović priprema za svoj meč, pre samo dva dana počelo je snimanje poslednje sezone muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”. Međutim, producent emisije Saša Popović najavio je da će u novoj sezoni doći do značajnih promena. Narodna ikona Ceca Ražnatović govorila je za novine o početku takmičenja i predstojećim promenama.

 

 

Ceca je izjavila: “Čak i mi, članovi žirija, doživljavamo nešto novo. Jučer smo snimili emisiju i bilo je jako zabavno. Sve je bilo svježe i jedinstveno. Promjene su nešto što svi pozdravljamo i nadam se da će gledaoci osjetiti isto.” Na pitanje da li će u narednoj sezoni biti verbalnog sparinga članova žirija, Ceca je odgovorila: „Ne mogu previše da otkrivam. Sve zavisi od trenutka. Nikad ništa ne planiramo unapred, sve što vidite je spontano. Reakcije su autentične i direktno se prenose iz produkcije.” Dolaskom septembra, Ceca je nastavila sa svakodnevnim radnim obavezama. Porodica Ražnatović se ne sprema samo za jedan značajan događaj, već dva. Jedan od njih je i Veljkov meč na programu 22. septembra u Jagodini. Ceca izražava uverenje u Veljkovu pobedu zbog njegovog napornog rada i zalaganja tokom dugih priprema za ovaj događaj.

 

 

Kao majka, podržava i vjeruje u njegov uspjeh, iako priznaje da je emotivna i uzbuđena kao navijač tokom njegovih mečeva. Porodica je doživjela mnogo napetih trenutaka tokom Veljkovih borbi, ali su ih do sada savladali i uvjereni su u svoju sposobnost da ovaj put savladaju sve izazove. Iako je Ceca sa oduševljenjem pričala o Veljkovoj nadolazećoj tuči, o Anastasijinom venčanju ostala je prigušena. Na pitanje o tome, odgovorila je: “Da ne pričamo o vjenčanju. Kako može biti vjenčanja kada ja nisam ni obaviještena o tome? Datum vjenčanja se još uvijek ne zna, pa ćemo morati sačekati i vidjeti.

 

 

Preporučeno