– Malo je muškaraca sa ovih prostora koji se mogu pohvaliti da su bili sa svjetski poznatim ljepoticama. Jedan od njih je i Marko Jarić, koji je bio u braku sa svjetski poznatom manekenkom Adrianom Limom. 

Unatoč razvodu od Marka Jarića 2016., Adrianu Limu i dalje s ljubavlju smatraju voljenom srpskom šogoricom. Od tada smo pomno pratili njezino putovanje, uključujući ponovno vjenčanje i brojna postignuća, s nepokolebljivom fascinacijom. Bliži se Adrianin 43. rođendan 12. lipnja, no čini se da ona nije zainteresirana za obilježavanje tog događaja.

Njezina se prisutnost na društvenim mrežama smanjila, a suzdržavala se od posjećivanja događanja na crvenom tepihu otkako se suočila s kritikama zbog svog fizičkog izgleda. Otkako je začela svoje treće dijete, Adriana se nije uspjela vratiti u prijašnju vrhunsku fizičku kondiciju, za razliku od iskustava nakon prve dvije trudnoće. Brojni pojedinci izrazili su negodovanje, tvrdeći da je njezin izgled lica rezultat estetskih zahvata, a ne posljedica trudnoće. Međutim, sama Adriana se suzdržala od komentiranja ovih nagađanja.

Djetinjstvo U dobi od 15 godina Adriana je postigla nevjerojatan podvig osvojivši titulu “Supermodela Brazila” na Fordovom prestižnom natjecanju. Nakon ovog uspjeha, sudjelovala je u natjecanju Ford Models Supermodel of the World 1996. godine, osiguravši impresivno drugo mjesto. Tri godine kasnije Lima je donijela životnu odluku da se preseli u New York i udruži snage s cijenjenom agencijom Elite Model Management. Ovaj ključni potez otvorio joj je put za uspostavljanje partnerstva s renomiranim modnim markama, ukrašavanje stranica cijenjenih modnih publikacija i suradnju s proslavljenim profesionalcima iz industrije.

Tijekom njenog uspona do međunarodnog uspjeha, ispod njezinog šarmantnog osmijeha koji je hipnotizirao fotografe krila se skrivena tuga iz ranih godina. Ova tuga potječe iz njezina djetinjstva, gdje su njezini roditelji, Nelson Torres i Maria das Grakas Lima, imali kratku vezu. U dobi od šest mjeseci, Adrianin otac je otišao, ostavljajući Mariju da sama odgaja njihovu kćer.

Nakon Adrianina rođenja njezina se majka povjerila bliskim prijateljima otkrivši da je rodila djevojčicu koja nevjerojatno sliči mladoj vučici. Maria je uzviknula, kad je rodila Adrianu, da su je zadivile prodorne vučje oči njezine kćeri, što ju je navelo da povjeruje da je rodila malu vučicu, nestašno stvorenje, nesvjesna da će te iste upečatljive Limine oči utrti put vlastitom trijumfu. Unatoč odrastanju u siromaštvu, Adriana je imala sreću što je imala majku koja je činila sve što je mogla da joj priskrbi. Iako su financijska sredstva bila ograničena, majka ju je obasipala ljubavlju i usađivala joj važne vrijednosti.

  • Tijekom djetinjstva Adriana je provodila vrijeme s djecom iz lokalnog sirotišta, iskustvo koje joj je ostalo u sjećanju čak i nakon što je postigla slavu i uspjeh. Uz njezinu slavu, popularnost, bogatstvo i fizičku privlačnost, Adrianina ljubavna sreća nije bila osobito naklonjena. Ova zanosna Brazilka 2009. godine ušla je u brak sa srpskom košarkaškom senzacijom Markom Jarićem. U početku se njihov odnos činio savršenim, no nažalost, nakon što su im na svijet došle dvije kćeri, odlučili su se rastati nakon pet godina veze. Nakon razlaza s Jarićem povezivali su je s glumcem Scottom Eastwoodom i voditeljem Ryanom Sekrestom.

Osim toga, uplovila je u vezu s Julianom Edelmanom, bivšim profesionalnim nogometašem. Nagađalo se također oko njezinih veza sa sportašima Matthewom Harveyjem i Joeom Thomasom. Limina veza s turskim piscem Metinom Harom privukla je pozornost javnosti i izazvala kontroverze, a mnogi su doveli u pitanje autentičnost njihove romanse, sugerirajući da je to bio samo strateški potez za publicitet. Ipak, Lima je nakon nekoliko neuspješnih ljubavnih priča naposljetku otkrila pravu sreću s Andreom Lemerom s kojim dijeli sina.

Adriana je tijekom djetinjstva iskazivala težnje da postane ili pedijatrica ili časna sestra, a kasnije je otkrila da je nevinost zadržala sve do udaje za Marka Jarića. Titulu najseksipilnije “djevice” na svijetu dodijelio joj je magazin “GQ” 2006. godine, a ona se o tome osvrnula na sljedeći način: Kao pobožna katolkinja, svake nedjelje vjerno odlazim na misu.

Iz moje perspektive, intimna veza rezervirana je za brak, a za muškarce je bitno da poštuju i cijene ovaj izbor. Ako ne poštuju tu granicu, to ukazuje na nedostatak istinskog zanimanja za mene. Prije nego što izađem na pistu, uvjeravam se da imam Bibliju u ruci. Prema njezinim riječima, ono što istinski plijeni njezinu pažnju nije stil i bogatstvo, već muški karakter, dobrota i poštovanje prema drugima. Ona pomno pazi na to kako on komunicira s pojedincima u uslužnoj djelatnosti, poput konobara i taksista. Agresivno ponašanje je nešto što joj se jako ne sviđa.

Preporučeno