Mi danas malo pišemo o legendi narodne muzike, i ženi što je definitivno u top 3 svih vremena, a to je definitivno Lepa Brena. Žena je to, koja se sasvim slučajno našla u Slatkom grehu, sada već davne 1982 godine, a nakon samo dva koncerta, dobila je posao umesto orginalne pevačice. Od tada kreće njena vrtoglava karijera, koja traje i do današnjih dana. 

Treba napomenuti, da u poslednjih 20 godina se bavi i solo karijerom,a  svoj fokus u saradnji sa Sašom Popovićem stavila je na Grand Produkciju, koja od 1998 godine radi sjajno. Iznedrila je veliki broj zvezda, koje su danas establirani pevači. Mi danas govorimo o breninom ljubavnom životu, ali pre bobe Živojinovića, a nije da nije imala momaka, kao i bračnih ponuda. 

Mirko Krlić, tadašnji popularni Di Džej iz Zrenjanina, bio je njena velika ljubav, a koji se danas bavi ugostiteljstvom:”“Još u toku prvih kontakata s Brenom, zapazio sam njenu veliku želju za stvaranje porodice. Žarko je želela da živi u porodičnom krugu, s decom, koju je oduvek obožavala. Nikada neću zaboraviti kako je umela da bude tužna kada je ostajala sama u hotelskoj sobi. Kad sam odlazio da je posetim, često sam je zaticao uplakanu. Teško je podnosila usamljenost, jer majka i otac su joj bili u Brčkom, a ona ovde sama.

Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: “Breno, spremi se, putujemo za Brčko!” Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni Fiat kupe, i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni” – kazao je Krlić svojevremeno za medije.

Preporučeno