Za kraj ovoga vikenda govorimo o bračnom paru Marić, koji se baš nešto puno i ne oglašava po društvenim mrežamaa.  Milomir Marić je čovek koji je u svetu novinarstva još od ranih 70 godina prošlog veka, kada je svoju karijeru nakon tek završenog fakulteta, započeo u političkom magazinu Impuls. Mira Marković je verovali ili ne, njemu bila prva šefica.

On je u to vreme radio jako opasne teme, i intervjue sa političkim disidentima, a Franjo Tuđman je njegov prvi veliki intervju na početku karijere. Tako je on u vanbračnoj zajednici sa ženom Radusinović u poslednjih 25 godina, nemaju dece, ali sa njma živi i Vesnin sin uz prvog braka, a koji se nedavno oženio, te smatra Milomira za svog druog oca.

Oni su se sasvim slučajno upoznali, kako sama Vesna kaže nije joj se svideo na prvi pogled, ali ju je toliko smarao da je pristala izaći na kafu sa njim i tada se sigurno sve promenilo. Nedavno je pokazala koliko je samo uz njega, kada je pao na posltelju i jako teško oboleo od korona virusa. nije hteo da ide u bolnicu, a punih skoro mesec dana se lečio kod kuće sa vesnom.

Sada se Vesna oglasila na svom Instagram profilu sa novim životnim ožiljkom jer nakon što joj je preminula majka, a sada se oprostila i od ovog jako dobrog prijatelja. Čeda Komljenović je poznati srpski slikar preminuo je u 83 godini života. “Zbogom mili moj Monty. Ovde reči prestaju i nestaju”, ovako je napisala Vesna ispod njihove zajedničke fotke iz 80 godina prošlo veka.

Preporučeno